2015 Sticker Door Pictures

David (aka Meerkat) (Productions) in front of the Sticker door Mike (DJ, WRUR-TV and Music) in front of the Sticker Board Ben (Sting DJ, Productions and Engineering) in front of the Sticker Door Claudia (WRUR-TV) in front of the Sticker Door
Thomas (WRUR-TV) in front of the Sticker Door Kate (WRUR-TV) in front of the Sticker Door Charlotte (WRUR-TV) in front of the Sticker Door Sarah (WRUR-TV manager) in front of the Sticker Door
Nathaniel in front of the Sticker door Kedar - General Manager - in front of the Sticker Door Dr. Drea (Aesthetics Master and Productions) in front of the Sticker Door Will (Sting DJ) in front of the sticker door
Scott (Marketing Director and DJ) in front of the Sticker Door Luis (Aesthetics) in front of the Sticker Door David (FM DJ) in front of the Sticker Door Steffen (Engineering) in front of the Sticker Door
Steven (Sting Programming) in front of the Sticker Door Big Ben (Productions) in front of the Sticker Door Kate (Productions) in front of the Sticker Door Carrie (Music Director and FM DJ) in front of the Sticker Door
Ary (Music) in front of the Sticker Door Eric (Engineering and Sting DJ) in front of the Sticker Door Steven (Engineering and Productions) in front of the Sticker Door DJ Philosopher Joe (Operations Director, Sting and FM DJ) in front of the Sticker Door
Alex (FM Programming Director, Sting and FM DJ) in front of the Sticker Door Liza (Productions) in front of the Sticker Door Mira (Music, Productions and Aesthetics) in front of the Sticker Door

|
Listen Now
Current Show: The Sting